Het concept CitaBella: een unieke samenleving


Een unieke, kleinschalige samenleving, waar vitaliteit, leefbaarheid, betrokkenheid en passie voorop staan. En waar wonen, werken, recreatie en educatie op een logische manier samenkomen. Vanuit die visie ontwikkelde Isabella Groep het vernieuwende concept CitaBella. Een concept dat nu echt vorm gaat krijgen op Fort Isabella.

 

Eerste CitaBella op Fort Isabella
De echo’s van voetstappen langs oude historische én nieuwe gebouwen. Ruisende bladeren. Aan de rand van de stad, midden in de prachtige natuur. Een bijzondere plek, verbonden met het verleden én volledig in het nu.

Jong en oud, geschiedenis en innovatie, zorg en zelfredzaamheid. Al deze krachten verbonden door dynamiek en bezieling. De geborgenheid van een Fort, nieuw leven ingeblazen. Fris, open, gastgericht en met ruimte voor ontwikkeling en synergie.

Fort Isabella in Vught: een verrassend dynamische omgeving die rust en historie ademt, maar die ook bruist van de activiteit en inspiratie. Een kleinschalige, unieke samenleving, energiek en gastvrij.

Hoewel de naam anders doet vermoeden is Fort Isabella eerder omringd door menselijkheid dan door een muur. De plek brengt bezoekers en bewoners geluk en plezier, en brengt ze met elkaar in verbinding. Ze wonen, werken, leren en ontspannen niet naast, maar mét elkaar. In dat kloppend hart komen de mooiste nieuwe ideeën en initiatieven tot leven.

Fort Isabella. Buitenstad om van de houden.